Stockholmstur med CCC1000 och Lagom Kondition-träff

Niklas Bergh

Niklas Bergh

Niklas Bergh och Erik Wickström i podcasten Lagom Kondition

Niklas Bergh och Erik Wickström i podcasten Lagom Kondition. Broloppet-tröjan är jag nöjd med. Från år 2000.

Niklas Bergh löpning

Niklas Bergh löpning

Niklas Bergh löpning

Niklas Bergh löpning

Gustav Hall ska hjälpa till med CCC1000 denna säsong. En tidigare duktig elitskidåkare som jag känt till, men inte träffat. Trevlig.

Gustav Hall ska hjälpa till med CCC1000 denna säsong. En tidigare duktig elitskidåkare som jag känt till, men inte träffat. Trevlig.

I torsdags kväll hade vi CCC1000-avslutning på Mornington Hotel City. Det var trevligt att träffa de andra och äta en god trerätters middag. Efter fem år har jag “sagt upp mig” som “chefstränare”, men Fredrik vill att jag följer med på ett läger ändå och det blir nog så. Det är ett gött gäng.

Jag kom strax efter lunch med tåget så jag hann även med att träffa min pod-kompis Niklas Bergh på Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand. Vi smidde lite planer med podden och annat och så fotade jag honom lite snabbt.

Förresten ni har väl inte missat senaste avsnittet:

68: Löparskador (och att inte få dom)
Löpning kan vara världens farligaste sport. Om man räknar att få lite ont som farligt alltså. Med hjälp av Bernard, löpguru på Racefox, går vi igenom de viktigaste faktorerna. Avsnittet presenteras stolt av http://www.rullskidcenter.se med stöd av http://www.racefox.se och Vasaloppet.

CCC1000-avslutning på Hotel Mornington City

CCC1000-avslutning på Hotel Mornington City

Som som serverar på bilden här har jobbat på Mornington i många år, både på City och i Bromma. Hon fick en labyrint av mig.

Hon som serverar på bilden här har jobbat på Mornington i många år, både på City och i Bromma. Hon fick en labyrint av mig.

Så här såg labyrinten ut. Hon löste den.

Så här såg labyrinten ut. Hon löste den.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.