Bra löppass bland på Tänge mosse

Tänge mosse

Tänge mosse

Jag fick till ett fint löppass i söndag efter det sista barnkalaset. Jag stack ut ganska sent och trodde det skulle bli lite mer än en mil. Det flöt på bra och jag hittade nya fina stigar, njöt av den friska luften och plötsligt hade jag kutat nästa 19 km. Härlig känsla!

Ganska kuperat i början då jag höll mig nära Sjömarken. Flackare sedan när jag sprang på Sandhults spår. Jag kutade också över Tänge mosse (blött) där vi åkte skidor på skaren förra vintern.

Farten blev 5.08 min/km vilket jag tyckte var bra med tanke på att det var mycket stig och tidvis en del backar. Jag har fortfarande en förhoppning av att komma i form för att springa Ultravasan 90 igen.

Myrlöpning har jag inte tränat på länge

Myrlöpning har jag inte tränat på länge

Löptur bl a på Sandhults spår och över Tänge mosse

Löptur bl a på Sandhults spår och över Tänge mosse

Tänge mosse mellan Sandhult och Backabo

Tänge mosse mellan Sandhult och Backabo

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bra löppass bland på Tänge mosse

  1. Jonte skriver:

    Vad är det för skor du har på bild 2? Hoka?

Kommentarer är stängda.