DJI Osmo Mobile 2 för löpning

Jag fortsätter att träna med min senast inköpta leksak, DJI Osmo Mobile 2. En handhållen enhet för att lättare springa och filma med mobilen utan att det skakar för mycket. Så här blev filmen på 50 sekunder från gårdagens träningskväll med Kretsloppet. Jag klippte ihop det på mobilen efteråt på ca 15 min.

Du glömmer väl förresten inte att springa Kretsloppet 14 september. 10 km stadslopp, platt asfalt. Kretsloppet på Instagram finns här.

Min gimbal DJI Osmo Mobile 2 som jag köpt på Kjell

Min gimbal DJI Osmo Mobile 2 som jag köpt på Kjell

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på DJI Osmo Mobile 2 för löpning

  1. Mats skriver:

    Vilket redigeringsprogram använder du?

Kommentarer är stängda.