Träningsstreaken bruten – 19 dagar blev det

Mot Nordtorp

Mot Nordtorp

Fina vägar för cykling och rullskidåkning i Nordtorp

Fina vägar för cykling och rullskidåkning i Nordtorp

Efter träning 19 dagar i rad (i snitt en timme om dagen) började jag känna mig lite sjuk på lördagskvällen. Igår hade jag ont i halsen. Idag känner jag mig oväntat nog betydligt bättre. I princip bra. Men jag tar en extra träningsfri dag för säkerhets skull. Hade jag varit i Alperna med fem minusgrader och strålande solsken hade jag nog tränat.

Ida var på kurs i helgen på dagarna och hade Stig med sig. Maj var sjuk så jag, Astrid och Maj höll oss borta från inomhusmiljöer med andra människor samt höll oss på behörigt avstånd även ute. På lördag gjorde Astrid (!) i ordning en picnic-korg och så gick vi ut för att klappa fåren som finns i Sjömarken och gick därefter ner till fotbollsplanerna för att se Sjömarken förlora mot Mariebo med 3-2.

På söndagen tog vi en cykelutflykt runt Nordtorp och Sandared, ca 9 km. Så långt har Maj aldrig cyklat tidigare. I de stora uppförsbackarna fick det bli knuffar varvat med att gå med cykeln. Turen tog 3 timmar inkl 1 timmes stopp för glass och lek i Sandared.

Sjömarkens damlag mot Mariebo. Tung hemmaförlust med 3-2.

Sjömarkens damlag mot Mariebo. Tung hemmaförlust med 3-2.

Ida gjorde racerpremiär för året igår. Hon har blivit träningssugen efter barnafödandet.

Ida gjorde racerpremiär för året igår. Hon har blivit träningssugen efter barnafödandet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Träningsstreaken bruten – 19 dagar blev det

  1. Anders skriver:

    Härligt att se en 90-talsracer med trasig lindning. Man hade nog fått 100 såna istället för Tony Pölders Pinarello. Får man ens registrera en sån gammal cykel på Strava 🙂

Kommentarer är stängda.