Träningsmotivation med motivationsdoktorn Karin Weman Josefsson

I veckans avsnitt av podcasten Lagom Kondition intervjuar jag Karin Weman Josefsson, som är doktor i psykologi och har skrivit avhandlingen ”You don’t have to love it”. Hon kallar sig själv ”Motivationsdoktorn”.

Jag vet att många som läser bloggen även lyssnar på podden. Men för dig som inte gör det tycker jag du ska lyssna på denna intervju på ca 35 min. Spola förbi Niklas och mitt tjöt i början och börja vid ca 34 min.

Länk till avsnitt på iTunes.

Länk till avsnitt på Spotify.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.