Hejdå Vejbystrand – och min träning 1 jan till 31 juli 2019

I morgon efter lunch lämnar Astrid och jag Vejbystrand för den här sommaren. Ida, Stig och Maj stannar några dagar till. Det har varit fem härliga veckor här nere.

Träningen har jag hållit i riktigt bra. Först tre veckor med 9 timmars träning och sedan 10 timmar förra veckan tack vare ultraloppet. Det är första gången för i år jag tränar 10 timmar på en och samma vecka. Denna vecka blir det mindre.

Totalt i juli blev det 41 timmar, att jämföra årets näst bästa månad på 29 timmar.

Träning Erik Wickström 2019 t o m 1 aug Träning Erik Wickström 2019 t o m 1 aug
Rickard Bergengren och Magnus Sjöbjer. Stiliga herrar som jag nyligen träffade i Torekov, som ligger ca 2 mil från Vejbystrand. Rickard Bergengren och Magnus Sjöbjer. Stiliga herrar som jag nyligen träffade i Torekov, som ligger ca 2 mil från Vejbystrand.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.