Höstrullen 7 sep 2019

Rickard Bergengren, Marcus Johansson och Erik Wickström, pallen i Höstrullen 2015

Rickard Bergengren, Marcus Johansson och Erik Wickström, pallen i Höstrullen 2015

På lördag ska jag köra min första rullskidtävling på länge: Höstrullen 28 km klassiskt på 2:or.

Loppet går på en flack varvbana på 7 km på Viared. Det är bara 3 km hemifrån rullskidvägen och det är där jag brukar ha rullskidlektioner. Och det är min klubb Hestra IF som är arrangör. Så man skulle väl kunna säga att det är på hemmaplan.

Rullskidformen känns bra, men att staka fort på platten på 2:or är något jag varken är bra på eller har tränat på senaste tiden. Så jag lär väl inte rosa resulatlistorna. Men kul ska det bli i alla fall.

Anmäl dig du också!

Starten Höstrullen 2015

Starten Höstrullen 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Höstrullen 7 sep 2019

  1. slaentbjorn skriver:

    Finns det några andra begränsningar/krav avseende utrustning i rullskidslopp?

Kommentarer är stängda.