Rullskidträning och föreläsning på Friskis i Jönköping mån 11 nov

Se hit ni som bor nära Jönköping!!!

Rullskidlektion samt kostnadsfri föreläsning. Kom och lyssna!

Det blir första gången på länge jag pratar om 24-timmars som huvudtema, vilket ska bli otroligt roligt. Det finns många speciella händelser att prata om inför, under och efter det dygnet. Hoppas vi ses!

Skidkvällen är ett samarbete mellan Friskis och lokala skidföreningar. Anmälan här: https://www.friskissvettis.se/Jonkoping/Event/Skidkvall

Rullskidträning och föreläsning på Friskis i Jönköping

Rullskidträning och föreläsning på Friskis i Jönköping

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Rullskidträning och föreläsning på Friskis i Jönköping mån 11 nov

 1. Tom Carlsson skriver:

  Hej! Vet att du har bra koll på rullskidor. Skulle behöva ett par som både dämpar bra och är bra att diagonala med(lätta, hyfsat stabila). Kör mycket på sämre asfalt och har fn ett par äldre röda Wasa med 3:or. Dom är ok men funderar på att uppgradera. Väger 75kg och stakar väl till minst 80-90 procent men gillar att diagonala för att få upp pulsen lite mer. Funderar på 5st som jag tror att du använder. Planerar använda rullmotstånd 4.
  Elpex evolution x
  Elpex evolution v
  Elpex team-skida
  Swenor Fibreglass
  Swenor Carbonfibre
  Har hört att teamskidan är lätt och bra att diagonala med men kanske lite sämre komfort medans kompositskidorna är lite trixiga i diagonalen men sköna på dålig asfalt. Är det så?

  • Erik Wickström skriver:

   Jag gillar Elpex Wasa som du har. Den är lätt och har mjuka, breda och stabila hjul. Alustummen gör den lättare, men leder också till mindre komfort än komposit (som å andra sidan är tyngre). Wasa har inte motstånd 4. Satsa på Evolution eller Fibreglass, båda i komposit och båda med möjlighet till 4:or. Men komforten sitter som sagt mest i hjulen så räkna inte med allt för stor skillnad mot Wasan, som dessutom har bredare hjul.

Kommentarer är stängda.