Dags att börja träna

Idag är det dags för första träningspasset i december. Det blir lugn åkning på Borås skidstadion med brandmannen, som nu är färdigutbildad brandmästare.

Åka utan stavar

Åka utan stavar

Bland de som bor i Borås är vi fem herrar som startade i Vasaloppets elitledet förra året eller kommer att göra det i vinter: Robert Malmgren (Brandmannen), Rickard Bergengren (Greven), Simon Grenlöv (Doktor Grenlöv, som är tandläkare), Mattias Carlzon (Z) och jag. Det är ganska bra med tanke på var Borås ligger. Alltså att vi bor här och inte bara tävlar för en boråsklubb.

Det är nog inte så många andra städer i Sveriges än kanske Östersund, Falun, Mora, Borlänge och Umeå som kan matcha det.

Dessutom är vi flera som minst ett av de senaste två åren varit led 1-åkare, bland annat Hestratrion Henrik Litzell, Kristian Olofsson och Magnus Sjöbjer (Snickarn). Litzell var inte långt från elitledet förra året. Och Äsperedsduon Oscar Bergenholtz och Benjamin. Och Ymer-löparen Jakob Böhm.

Vill man ha sparring är det inte brist på det. I stort sett alla ovan nämnda namn (och alla jag har glömt, ursäkta på förhand) känner varandra och tränar i olika utsträckning ihop.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Dags att börja träna

  1. Per skriver:

    Blir jag inbjuden i den gemenskapen om jag seedar mig till Led 1 då?

  2. Johan Berg skriver:

    Stockholm borde väl med sin storlek kvala in eller?

  3. Ricky skriver:

    Har ni någon facebookgrupp eller hur kommer man i kontakt med er om man vill hänga på?

Kommentarer är stängda.