Anmälan till Wickström Coaching 2020/2021 har öppnat!

Nu har anmälan öppnat för dig som vill bli adept i Wickström Coaching säsongen 2020/2021!

Anmäl dig här

Nyheter är bland annat träningsprogram för dig som stakar Vasaloppet, samt ett läger i Borås 17-19 april i tillägg till Orsa-lägret 19-22 nov.

Det är så himla kul att se alla enorma förbättringar adepterna gör. Vi har allt från led 10-åkare till elitledsåkare. Personen som kvalade in till elitledet stod för övrigt i led 3 när han började med Wickström Coaching.

Läs gärna här om vad några av våra adepter tycker om tjänsten: Recension Wickström Coaching. Ett bra betyg är också att de flesta fortsätter ett år till, inte minst för den fina motivationen och sammanhållningen!

Wickström Coaching läger Orsa

Wickström Coaching läger Orsa

Ring eller mejla om du har frågor!

REKORDÅR FÖR WICKSTRÖM COACHING – 150 ADEPTER UNDER 19/20
Den officiella Vasaloppscoachen Erik Wickström och Jojje Borssén som driver onlinetjänsten Wickström Coaching växte kraftigt senaste året och inleder 6 april sitt tredje år. Målet är att göra tjänsten ännu bättre och att hjälpa ännu fler nybörjare och motionärer mot något av loppen i Vasaloppets vintervecka. En av nyheterna för säsongen 2020/2021 är ett träningsprogram som är helt inriktat på de som stakar lopp utan fästvalla.

– Att träningsprogrammen funkar och folk blir bättre ser vi bevis på hela tiden. Många klättrar flera startled i Vasaloppet på bara ett år. Att våra adepter också tränar tillsammans, peppar varandra i vår interna Facebook-grupp, blir vänner på våra läger och träffas på seedningslopp är en fantastisk bonus som skapar en härlig gemenskap, säger Erik.

Johan Österlund är en av många adepter i Wickström Coaching med fin utveckling. Från nybörjare till att ha seedat sig till led 3. Jag tror jag kommer att stå ännu längre fram när det väl är dags för Vasaloppet. Johan ska precis som ett tiotal andra adepter åka Nordenskiöldsloppet.

Johan Österlund är en av många adepter i Wickström Coaching med fin utveckling. Från nybörjare till att ha seedat sig till led 2. Johan ska precis som ett tiotal andra adepter åka Nordenskiöldsloppet.

Nyheten med träningsprogram för stakning för kommande säsong tillkom efter en stor efterfrågan.

– Vi har allt från nybörjare till elitmotionärer. En av adepterna har gått från led 3 till elitledet med Wickström Coaching och den personen väljer i likhet med flera andra att åka loppen utan fästvalla. Nu vill vi hjälpa dem med ett upplägg redan från april för att komma så bra förberedda som möjligt för att staka ett helt Vasalopp. Det handlar inte om att staka varje rullskidpass och skidpass, utan det kräver ett mer genomtänkt upplägg än så.

Återkommande medlemmar får möjlighet att teckna guldmedlemskap. De flesta väljer att stanna kvar – ett gott betyg bara det – för att fortsatt uppleva bättre och roligare skidträning.

– Antalet adepter växer men också vårt innehåll som successivt blir bättre. På Wickstromcoaching.com finns nu hundratals filmer och artiklar och givetvis träningsprogrammen för olika målsättningar och grupper, säger producenten Jojje Borssén.

Wickström Coaching startar en ny säsong 6 april 2020.

Mia Huss, en av många av adepterna i Wickström Coaching som fortsätter ett år till.

Mia Huss, en av många av adepterna i Wickström Coaching som fortsätter ett år till.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.