Fina förutsättningar för skidåkning i Borås

På Borås skidstadion med Martin Damm

På Borås skidstadion med Martin Damm

I torsdags åkte jag 45 min med Martin Damm i solskenet på Borås skidstadion. Jag fick också en privat rundvandring i den nya byggnaden med klubbhus, cafeteria, vagnhall, omklädningsrum etc av två exalterade personer som tillbringar mycket tid där: Pernilla Bertilsson och Per Johansson. Spåret vid Borås skidstadion är ca 1 km.

I fredags åkte Tobias Magnusson och jag upp till Hestrastugan ihop. Han körde klassiskt och jag körde skejtintervaller. 7 st 3 min med 1 min vila. Just det upplägget är typ det första intervallpass jag körde som grabb. Också då vid Hestrastugan, fast med löpskor och barmark. Med Toivo Pentonen som tränare. Vid Hestrastugan kör man nu 600 m-spåret i båda riktningarna.

I övrigt har jag inte varit så mycket på snö efter Vasaloppet.

Tobias Magnusson vid Hestrastugan

Tobias Magnusson vid Hestrastugan

Konstsnöparadiset med Borås, med tre öppna anläggningar

Konstsnöparadiset med Borås, med tre öppna anläggningar

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.