Mellansulan i löpning

Som en del i att komma ikapp med saker och ting har jag läst flera nummer av Runners World och Bicycling på sistone. De hamnade på hög när det var fullt upp i höstas och vintras.

Eftersom jag jobbat i över ett decennium med Springtime så har jag den äran att ligga på friex-listan på båda titlarna. Vissa menar att dessa tidningar är för “lättlästa” och lite för mycket riktat mot hälsa och inte är något för seriösa motionärer.

Men jag tycker att de oftast är riktigt bra. Jag brukar läsa ungefär hälften av artiklarna per nummer. Särskilt de senaste numren av Runners World. Inte minst för att elitlöpning är ganska hett nu med sub 2-utmaningar på maran, svenska rekord, kolfiberplattor i skor och att tröskelträning är så i ropet.

Skidnyheter läser jag dagligen på nätet, men jag läser inte om cykling och löpning på det sättet. Då är det skönt att konsumera sådana texter i magasinform.

Nedan en artikel om löpskons historia, med fokus på mellansulan.

Löpskons historia (särskilt om mellansulan) från Runners World.

Löpskons historia (särskilt om mellansulan) från Runners World.

Löpskons historia (särskilt om mellansulan) från Runners World.

Löpskons historia (särskilt om mellansulan) från Runners World.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.