Föreläsning med Jonas Colting hos Acadyme

***BETALT SAMARBETE MED ACADYME***

I stort sett varje vecka tackar jag nej till sponsrade inlägg, men ibland tackar jag ja. Som när det är inom ett relevant område och något jag kan stå för. Som nu när du kan se en föreläsning med Jonas Colting.

Jag har sett Jonas föreläsa tidigare och få visar upp ett sådant engagemang och sådan passion som Jonas.

Jag håller verkligen inte med i allt Jonas säger och tycker, men jag gillar att han brinner för sina ståndpunkter. I dessa coronatider passar det fint med en föreläsning online istället för i verkligheten.

Du kan köpa föreläsningen för 249 kr här. Då har du access i ett år.

Föreläsning med Jonas Colting på Acadyme

Föreläsning med Jonas Colting på Acadyme

Pufftexten för föreläsningnen:
Föreläsaren, debattören, författaren och idrottsprofilen Jonas Colting har senaste 15 åren föreläst över hela Norden med sina föreläsningskvällar ”Den nakna hälsan” och ”Den nakna maten”. Nu väljer han att publicera sin nya föreläsning ”Att vara bekväm med det obekväma” på onlinekursplattformen Acadyme.com som producerar och säljer onlinekurser inom sport, hälsa och wellness.

Föreläsningen är uppdelad i fyra delar och textad på svenska. Produktionen gjordes för en mindre publik på Fabriken Event i Hammarby Sjöstad och för produktionen står Mediemerah.

Acadyme AB som tillhandahåller föreläsningen startades av Jojje Borssén hösten 2019 med målet att bli bäst i världen på onlinekurser inom sport, hälsa och wellness. Learn Triathlon är plattformen första kurs som bara efter drygt en månad sålts till kunder på fyra kontinenter i 10 olika länder.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.