Såken runt i 4.50 min/km-fart

Runt Såken i Aplared i 4.50 min/km-fart idag.

Att springa halvfort runt denna sjö utanför Borås i ganska kuperad terräng är ett av mina favoritpass. Ca 10 km stig och ca 6 km grusväg. 385 höjdmeter.

Här finns passet på Strava.

Såken ligger i Aplared utanför Borås

Såken ligger i Aplared utanför Borås

Vi åkte inte till Lofsdalen i påsk pga corona. Vi hade istället tänkt att åka till Skåne, men det kändes inte rätt eftersom Lövén säger att vi inte ska resa. Så vi håller till i Idas föräldrars stuga i Aplared utanför Borås istället. Där träffar vi ingen vi annars inte skulle ha träffat.

Vi åkte inte till Lofsdalen i påsk pga corona. Vi hade istället tänkt att åka till Skåne, men det kändes inte rätt eftersom Lövén säger att vi inte ska resa. Så vi håller till i Idas föräldrars stuga i Aplared utanför Borås istället. Där träffar vi ingen vi annars inte skulle ha träffat.

Såken runt. Fin vandringsled.

Såken runt. Fin vandringsled.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.