Såken runt i 4.50 min/km-fart

Runt Såken i Aplared i 4.50 min/km-fart idag.

Att springa halvfort runt denna sjö utanför Borås i ganska kuperad terräng är ett av mina favoritpass. Ca 10 km stig och ca 6 km grusväg. 385 höjdmeter.

Här finns passet på Strava.

Såken ligger i Aplared utanför Borås

Såken ligger i Aplared utanför Borås

Vi åkte inte till Lofsdalen i påsk pga corona. Vi hade istället tänkt att åka till Skåne, men det kändes inte rätt eftersom Lövén säger att vi inte ska resa. Så vi håller till i Idas föräldrars stuga i Aplared utanför Borås istället. Där träffar vi ingen vi annars inte skulle ha träffat.

Vi åkte inte till Lofsdalen i påsk pga corona. Vi hade istället tänkt att åka till Skåne, men det kändes inte rätt eftersom Lövén säger att vi inte ska resa. Så vi håller till i Idas föräldrars stuga i Aplared utanför Borås istället. Där träffar vi ingen vi annars inte skulle ha träffat.

Såken runt. Fin vandringsled.

Såken runt. Fin vandringsled.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.