Rullskidor med barnvagn

Jag har börjat skejta en del med Charioten. Med bara Stig eller med både Stig och Astrid/Maj. Det beror på lite om Astrid är i skolan eller om barnen kan vara hos kompisar. Det är ganska tungt med två där bak.

De luftfyllda hjulen jag har på mina Powerslide gör att jag kan köra på grusväg. Men det blir också mycket asfalt. Pulsen är lite lägre då det är rejält tungt, men fint att även kunna träna rullskidåkning på pappadagar.

Igår körde jag bl a Svarvhultbacken i Sandared. 90 meters stigning på 1,2 km. Det blev mycket saxning. Totalt på rundorna som brukar bli ca 1 timme har jag runt 12 km/h i snitt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rullskidor med barnvagn

  1. Linus skriver:

    Så nästa projekt blir att montera 4or på charioten? 🙂

Kommentarer är stängda.