Crosspass: Löpning med barnvagn + rullskidor med barnvagn

Ida blir glädjande nog bättre och bättre. Mindre morfin och mindre lite i soffan/sänge. Men hon kan fortfarande inte ta hand om Stig med en arm. Så han får följa med på alla pass. Och det är heller inte lätt att byta blöja eller göra hushållssysslor med en arm.

Löpning med barnvagn vid bl a Pickesjön och Funningevägen

Löpning med barnvagn vid bl a Pickesjön och Funningevägen

Igår gick jag upp tidigt för att kunna jobba några timmar till Stig vaknade vid kl 06.00. Han vaknar ofta den tiden. Sedan fick jag även gjort lite när han sov typ 08.15-09.15. Även om jag har mycket mindre datajobb nu pga corona så är det utmanande eftersom jag måste få det gjort när Stig sover.

Löpning + rullskidor
Sedan fick jag till ett fint pass på förmiddagen när Astrid var i skolan och Maj hos en kompis. 16 km barnvagnlöpning och sedan direkt byte till 11 km rullskidåkning med barnvagn. Snittfarten 5.00 min/km respektive 15.1 km/h. Jag var ute i drygt 2 timmar totalt.

Löpning en vända från Sjömarken via Pickesjön bort till Funningevägen och tillbaka. Fina grusvägar där borta. Rullskidor hemifrån Sjömarken och runt Byttorpssjön och tillbaka. Skönt med platt när man skejtar med barnvagn.

Tränar bra nu
På eftermiddagarna brukar det vara bra drag med kompisar och aktiviteter för Astrid och Maj, så det är skönt att få gjort träningen på förmiddagen. Kan inte minnas när jag varit så här seriös och dedikerad i träningen. Det är jättekul och jag känner mig i bra form. Men det börjar bli tärande med dessa tidiga mornar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.