Tränar på med vagnar

Två veckor har nu gått sedan Ida bröt armen. Jag håller igång med löp-, rullskid- och cykelvagn. Och tränar ganska mycket styrka eftersom det funkar bra att göra när barnen är med.

View this post on Instagram

Tillvaron har varit spännande och utmanande sedan Ida bröt armen för två veckor sedan 🙃 . Efter tre dagar på sjukhus (operation, plåt och 23 stygn) och ungefär lika många dagar i säng- och soffläge med stora doser smärtstillande är hon betydligt piggare nu 📈 . Att ha tre barn varav ett på 13 månader har gått fint även med en justerad mamma. Men det varit intensivt för mig eftersom Ida inte har kunnat köra bil, handla, laga mat, klä på sig själv, byta blöjor, göra hushållssysslor etc. Och amningen fick ett abrupt slut, vilket var tufft för Ida känslomässigt och Stig klagade "lite grann" första natten 😩 . Träningen har gått bra tack vare löpvagnen samt cykel- och rullskidvagnen. Ibland har barnen följt med på cykel, ibland har de varit hos kompisar. Styrka har funkat fint på gräsmattan samtidigt som Stig krupit omkring 👶🏻 . Det klart mest utmanade med att Ida inte har kunnat vara själv med Stig har varit att fixa uppdragen som egenföretagare. Jag har ofta fått jobba ett gäng timmar före Stig har vaknat, vilket han brukar köra typ kl 06.00 😴 . Nu har vi ordnat med regelbunden barnvakt några veckor framöver så det ska lösa sig. Stort tack alla nära och kära som hjälper oss. Och tack för all pepp! Ida är snart tillbaka 💪🏽 . #fraktur

A post shared by Erik Wickström (@erik_wickstroom) on

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.