Idas första blöjbyte på 7 veckor

I onsdags bytte Ida sin första blöja på Stig på sju veckor. Det var den 15 april som hon kraschade på cykel och har inte kunnat belastat vänsterarmen. Hon kan fortfarande inte belasta den så mycket och hon har inte i närheten av full rörlighet. Men det blir bättre.

Att sitta på kontor med datorarbete en heldag är fortfarande otänkbart. Hon har alltjämt ont i armen och även i en nerv som påverkar fingrarna.

Ida och jag 11 dagar efter armbrottet

Ida och jag 11 dagar efter armbrottet

Det har inte bara vara en utmanande tid för Ida, utan även för mig och man får lov att uttrycka sig så. Eftersom hon inte har kunnat vara själv med Stig mer än små stunder har jag inte kunnat jobba så mycket mer än när hon har tagit promenader med Stig samt när han har sovit. Vilket har lett till tidiga mornar för mig samt att konditionsträningen har skett mestadels med Stig i vagn. Och styrkan med Stig närvarande.

Men i onsdag var det dags för Idas första hela förmiddag med Stig. Jag fick chans att jobba ostört i 4 timmar i sträck. En härlig känsla. Hon kunde inte göra allt som behövdes med Stig, men det mesta. Även igår var hon hela förmiddagen med Stig. Kul för både Ida och övriga familjen att armen blir bättre!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.