Petter Eliassen satsar på VM i Trondheim 2025

För ett tag sedan intervjuade jag Petter Eliassen, tvåfaldig vinnare av både Vasaloppet och hela Visma Ski Classics, i podcasten Livigno2Levi.

Jag har intervjuat Petter många gånger och den här gången var han mer pratglad än vanligt. Det kom en hel del intressanta grejer ur samtalet tycker jag. Bland annat att han satsar på skid-VM i Trondheim 2025, året då han fyller 40 år. Jag tror inte han har kommunicerat det i media tidigare, jag hade i alla inte hört det när intervjun gjordes i mars.

Finns där poddar finns.

Petters segerkrans i Vasaloppet 2015

Petters segerkrans i Vasaloppet 2015

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Petter Eliassen satsar på VM i Trondheim 2025

  1. Arvid Fridén skriver:

    Ordet ni söker för en inverterad slakmota måste ju vara medslaka

Kommentarer är stängda.