Vem vann SkiErgen?

Bästa bild med hashtaggen #skiergloppet vann en SkiErg. Vi fick in många otroligt bra bilder, både på inlägg och händelser på Instagram, samt på Facebook. Folk körde i dykardräkt, brandmansutrustning, folkdräkt, utomhus, nakna (nådde dock aldrig det publika internet), med skidkläder, med en trombon, med egengjord nummerlapp för SkiErg-loppet etc.

Nedan är en film där jag och Niklas diskuterar ett tiotal av de bästa bilderna.

Eftersom vi känner flera av de inblandade fick vi tillsätta en oberoende jury på tolv personer som tillslut fick välja mellan dessa bilder. Lyckligtvis valde de samma bild som Niklas och jag gjorde, men naturligtvis visste de inte på förhand att det också var vår favorit.

Skierg-bild. Vinnare Skierg-loppet.

Länk till Dropbox här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.