Höstrullen 6 sep 2020

Snart är det dags för rullskidtävling i Borås! Så här låter det från arrangören, tillika min klubb Hestra IF:

6 september kör vi på förmiddagen vår rullskidtävling Höstrullen som gäller som Götalandsmästerskap på rullskidor och på eftermiddagen kör vi rullskidskyttetävlingen Höstrulleträffen.

Tommy Bylund (kul att träffa honom för första gången!) drar före mig, Johan Kanto, Tobias Westman, Markus Jönsson etc i Höstrullen 2019. Foto: Magnus Sjöbjär.

Tommy Bylund (kul att träffa honom för första gången!) drar före mig, Johan Kanto, Tobias Westman, Markus Jönsson etc i Höstrullen 2019. Foto: Magnus Sjöbjär.

Båda tävlingarna genomförs med samma tävlingscentrum på Viareds industriområden i Borås. GM/Höstrullen körs på samma bana som rullskid-SM genomfördes 2017, alltså en välkänd och mycket uppskattad tävlingsbana.

På eftermiddagen samma dag kör vi för andra året en rullskidskyttetävling och skjutning med luftvapen på 10 m avstånd.

Med anledning av den pågående coronapandemin och de restriktioner som för närvarande gäller avseende antal deltagare (max 50 personer) och som också ser ut att gälla även den 6 september kommer vi att göra nödvändiga anpassningar så att tävlingen kan genomföras i enlighet med reglerna om offentlig tillställning.

Vi kommer att dela upp klasserna i två startgrupper och begränsa deltagarantalet till max 50 per startgrupp. Respektive startgrupp kör färdigt sin sträcka innan nästa startgrupp startar.

Länkar till inbjudan:
Höstrullen
Höstrulleträffen

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.