Första rullskidpasset på över tre veckor

Erik Thiberg åker rullskidor i Wickström Coaching-tischa på Lyckebovägen i Sjömarken vid Viaredsjön

Erik Thiberg åker rullskidor i Wickström Coaching-tischa på Lyckebovägen i Sjömarken vid Viaredsjön

Erik Thiberg på rullskidor i Wickström Coaching-tischa

Erik Thiberg på rullskidor i Wickström Coaching-tischa

Jag på rullskidor i Wickström Coaching-tischa

Jag på rullskidor i Wickström Coaching-tischa

Erik Thiberg stakar iväg på rullskidor i Wickström Coaching-tischa och vätskebälte (flaskbälte)

Erik Thiberg stakar iväg på rullskidor i Wickström Coaching-tischa och vätskebälte (flaskbälte)

Före Hemmavasan var jag sjuk. Under Hemmavasan tränade jag bara löpning och cykling. Sedan tog jag det ganska lugnt en vecka och loggade bara 3 timmars träning.

Det slutade med att plötsligt hade jag inte åkt rullskidor på över tre veckor. Så i söndags tog Erik Thiberg och jag en lugn tur runt Viared på en timme.

Jag tror inte det blir något så långt uppehåll från rullskidor igen i höst, men det kommer nog bli en hel del veckor med bara ett rullskidpass. Det beror på att barnvagnslöpningen är överlägsen i att få ihop vardagen med jobb, hus och tre barn (och barnvagnlöpning är smidigare än att åka rullskidor med vagn).

Det har också blivit mer utmanande nu i coronatider eftersom våra kära föräldrar som annars hjälper oss en hel del har fallit bort som barnvakter. Men jag ska försöka att åtminstone köra ett SkiErg-pass och ett rullskidpass i veckan hela hösten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.