Asics Stockholm Marathon Virtual Edition – 4.30-fart hela vägen

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition diplom

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition diplom

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition 2020

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition 2020

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition nummerlapp

Asics Stockholm Marathon Virtual Edition nummerlapp

Som jag skrev i förra inlägget ville jag inte maxa i Asics Stockholm Marathon Virtual Edition. Men jag höll i alla fall anständig fart för ett distanspass. 4.30 min/km hela vägen.

Det blev 3:09:48 på maran. Men appen hängde inte riktigt med så där blev det 3:16:46. Det var för övrigt typ samma app från Mika Timing som användes i Hemmavasan.

Jag sprang ganska likt som jag gjorde i virtuella Göteborgsvarvet, alltså från Sjömarken till Byttorpssjön (flack asfalt) och en massa varv där (flack bred och grusad stig). Det är 4,5 km från mig till Byttorpssjön, så det blev 18 rundor på det 1,85 km långa varvet.

Idag valde jag att springa själv och det var skönt att bara lunka på i samma fart på den enformiga banan. Det är något vackert i det monotona. På fötterna satt ett par Hoka One One Clifton 6. Kanonbra sko för mig på grusvägar och asfalt.

Asics Stockholm Marathon är partner till vår podcast Lagom Kondition.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.