Mindre än hälften av platser kvar till Höstmaran 1 nov

Vilken respons vi fick på Höstmaran. Redan 22 av 40 platser bokade på två dygn.

14 st till 21 km och 8 st till 42 km.

BESKRIVNING

Erik Thiberg och Erik Wickström bjuder in till en tuff löparutmaning med fokus på trivsel. 

Höstmaran bansträckning
Höstmaran bansträckning

Efter att ha provat och utvecklat idén med en löparupplevelse på varvbana, sjösätts nu första upplagan av Höstmaran. Du springer 4 eller 8 varv på en tämligen styv bana på drygt 5 km, som är en variant av Sjömarkens 5 km-spår. Underlaget är i huvudsak stig, med inslag av grusväg och breda motionsspår. Ingen del av banan går i obanad terräng. 10 meter går på asfalt. Totalstigningen är 120 meter per varv.

Varje varv plockar du den energi du behöver från lagningsbordet och mottages samtidigt av ivriga hejarop från arrangörer och medlöpare. På plats har vi givetvis också en härlig blandning av trallpunk, eurotechno och baktaktsmusik samt speaker som välkomnar dig och ger dig några uppmuntrande ord inför nästa varv. 

Vi tror att världen behöver enkla, trevliga och småskaliga lopp där vassa armbågar icke göra sig besvär. 

Varmt välkomna!

/Erik och Erik

START

Starten går kl 09:00 och du håller på tills solen går ner (kl 16:30) om du behöver. 

TIDTAGNING OCH MÅLGÅNG

När du går i mål skriver du upp ditt nummer, namn, antal varv och klockslag på vår svarta tavla som finns på plats. Därigenom genereras resultatlistan automatiskt. Din målgång är komplett när ditt namn står på tavlan.

ANMÄLAN

Du anmäler dig på www.hostmaran.se. Vi släpper 40 platser så först till kvarn. I mån av plats är det också möjligt att anmäla sig på tävlingsdagen fram till kl 08:30, mot en hundring extra.

KLASSER

Damer och herrar. 

NUMMERLAPP

Alla deltagare får använda en stilren, vit knytnummerlapp som återlämnas på anvisad plats efter målgång. Ej återlämnad nummerlapp debiteras med en rimlig summa samt kan leda till framtida skoskav och vrickade fötter.

PRIS

21 km (4 varv): 299 kr
42 km (8 varv): 399 kr
Betalning via kort, faktura eller Swish till 123-nummer. Mejla Erik W om ni vill betala via faktura eller Swish.

OMKLÄDNING OCH DUSCH

Omklädningsrum, dusch, bastu och toalett finns på plats. Med tanke på det i sammanhanget låga deltagarantalet och långa tävlingstiden tror vi inte det kommer att råda någon större trängsel. Blir ni flera i omklädningsrummet samtidigt: Håll avstånd eller duscha hemma.

UNDER LOPPET

Sportdryck från Umara, samt vatten, godis, frukt och chips. 

EFTER LOPPET

När du gått i mål bjuder vi alla deltagare på värmande soppa. 

PARKERING

Åker du buss, t ex med linje 5, kliver du av vid stationen Lyckebovägen. Om du anländer med bil parkerar du den på anvisad plats vid Sjömarkens IF. 

DELTAGARENS ANSVAR

Allt deltagande sker på egen risk och du bör vara medveten om att banan kan vara stundtals stenig, lerig och brant. Eventuellt försäkringar ombesörjs av deltagaren.

FRÅGOR

Bansträckning, anmälan och betalning:
Erik Wickström
erik@wickstromcoaching.com 

Övrigt:
Erik Thiberg
erik.thiberg@gmail.com 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.