Träning med Lager 157 Ski Team på Hallandsåsen

Emil Persson, Lager 157 Ski Team, vid foten av Hallandsåsen inför ett rullskidpass på deras läger där.

Emil Persson, Lager 157 Ski Team, vid foten av Hallandsåsen inför ett rullskidpass på deras läger där.

På läger med Lager 157 Ski Team på Hallandsåsen i 2,5 dagar.

Lyckades hålla Emil Persson bakom mig på de första 2 av 5 långa stakintervaller uppför Hallandsåsen igår. Vi bytte t o m rullskidor med varandra efter första intervallen för att radera funderingar kring rull.

Detta är något barnbarnen, bloggläsarna, podlyssnarna och instagramföljarna ska lägga på minnet. Noga. Det som ska glömmas är att jag kroknade totalt på de två sista intervallerna, samt att Emil (som vann två lopp i Visma Ski Classics i vintras) inte direkt hade sin bästa dag. Bergsgetterna Andreas Holmberg och Anton Karlsson gjorde upp längre fram.

På eftermiddagen körde vi 3 h klassiskt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.