Thorax Trainer-träning

Thorax Trainer-träning på Acrius i Borås

Thorax Trainer-träning på Acrius i Borås

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Inför hårdkörning

Inför hårdkörning

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Thorax Trainer stakmaskin

Jag tränar sällan mellan kl 16 och 20 på vardagar, eftersom det inte passar så bra in med familjelivet. Men denna vecka är Ida och barnen i Skåne tis-fre, så jag passade på att tacka ja till ett Thorax Trainer-pass som Carl-Magnus Sandberg försökt bjuda in mig till otaliga gånger.

Calle är en frisk fläkt med mycket energi som jag har givit en del lektioner till. Han har ett gäng skidkompisar där jag känner några av dem lite grann sedan tidigare.

Thorax Trainer vs SkiErg
På passet på knappa timmen igår var vi 6 st som delade på fyra Thorax Trainers (TT), på gymmet Acrius i Borås. Vi körde blandade intervaller och stafetter, under ledning av Fredrik Nero, som för övrigt är adept i Wickström Coaching.

Martin Josefsson

Martin Josefsson

En vanlig fråga jag får är vilken stakmaskin som är mest skidlik. De två mest förekommande i Sverige är SkiErg och TT. Jag tycker det finns för- och nackdelar med båda. Om jag tvingas välja föredrar jag SkiErg. För en längre jämförelse mellan de två kan du lyssna på nästa veckas avsnitt av Lagom Kondition, där jag planerar att prata några minuter om det. Se filmer när jag kör nedan.

Efter passet blev det en Hawaii med Martin Josefsson i deras nya hus. De ska flytta till Sjömarken, vilket får ses om en av decenniets bästa nyheter. Ca 1 km från oss. Men först ska de renovera några månader.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.