Film från Skidome på 1 minut

I år har jag inte bara haft skidkurser och lektioner i Skidome. Jag har tränat en del där också, vilket tog sin början i ett samarbete med Skidome. Visst är det många svängar och spårkvaliteten är inte alltid top notch, men jag gillar det mer och mer. Det är ju skidåkning.

Det gäller att hitta sätt att bryta av tristessen, som t ex köra intervaller, lyssna på pod eller köra några entimmespass där något händer hela tiden.

Skidome känns extra lämpligt nu när t o m konstsnöparadiset Borås står utan riktiga skidspår. Det är en hel del av Wickström Coachings adepter som tränar där regelbundet, varav två syns i filmen.

Filmen på 1 min ovan är från ett besök i förra veckan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Film från Skidome på 1 minut

  1. Peter skriver:

    Hur ser du på smittorisken i Skidome? Det är ju trots allt inomhus, och folk flåsar väl en del (=mycket virus i luften?). Och omklädningen, är den öppen som vanligt? Smittsäker?

    • Erik Wickström skriver:

      Vet inte om omklädningen är öppen. Jag är aldrig där. Det vanligtvis glest med folk när jag är i Skidome. Det är inomhus, men pga den stora ytan ser jag inte det som en superstor smittorisk. Däremot är det såklart ännu bättre att vara ute. Längtar efter konstsnö i Borås.

Kommentarer är stängda.