Löpintervaller med Linus Wirén runt Byttorpssjön

Löpintervaller vid Byttorpssjön med Linus Wirén

Löpintervaller vid Byttorpssjön med Linus Wirén

Förra veckan sprang jag ett löppass utan vagn. Det blev 4*5 min + 1*10 min med 1 min vila med Linus Wirén vid Byttorpssjön. Där är underlaget en flack grusad stig som är bred.

Linus har varit skadad till och från i år och nöjde sig med de fyra första intervallerna. Det kändes som vi var ganska jämna, men han hade kanske vunnit om det varit ett 10 km-lopp. Han är ju trots allt på en annan nivå än mig i löpning. Jag var mogen och maxade inte ur. Det var flåsigt, men inte fullt blås.

Totalt blev det typ 3.27 min/km-fart i snitt på intervallerna. Vore fint om man kunde hålla i löpningen i vinter för en gångs skull. Med tanke på de frekventa barnvagnsjoggarna ser den biten ljus ut.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.