Mammas mackor

Mammas mackor på Borås skidstadion

Mammas mackor på Borås skidstadion

Det känns som jag bor på Borås skidstadion nu med alla lektioner och kurser. 8 timmar hängde jag där igår. Jag tränar väldigt få egna pass andra halvan av januari, men jag står många timmar på skidor. Ca 20 timmar förra veckan. Jag räknar en del av det som träning även om pulsen kanske inte är uppe i träningspuls så mycket.

I år när jag kör alla genomgångar utomhus har mamma kommit upp med fika till deltagarna när vi kommer tillbaka från spåret till videogenomgången. Oerhört tacksamt.

Hon gör också i ordning två extra mackor till mig som jag kan äta på vägen hem. Hon vet är att jag är ganska mosig när jag sätter mig i bilen ca kl 21.30 efter en intensiv dag. Minst sagt uppskattat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.