Fina SM-banor i Borås

Bara ett eget skidpass på 2,5 veckor. Men typ 20 h per vecka med instruktörsjobb senaste tiden blir ju också någon form av träning.

Kul att åka runt SM-banorna i Borås igår. Det blir fina tävlingar i konstsnöparadiset som nu även bjuder på ekologisk snö.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fina SM-banor i Borås

  1. Peter skriver:

    Jag håller med om att SM-banorna är fina. Vissa elitbanor är bara brant upp och brant ner hela tiden. 5-kilometersslingan i Borås är varierad med slakmotor, stakpartier, branta stigningar och härliga utförslöpor där man kan stå på och inte behöver bromsa hela tiden. Kuperad är den förstås, min klocka visade på 170 höjdmeter per varv.

    • Erik Wickström skriver:

      Ja, den skiljer sig en del mot andra banor. Den blir också tillgänglig för fler tack vare hyfsat snälla utförsbackar. Jag har inte själv mätt den, men 170 höjdmeter per varv låter rejält. Drömmen för oss som nu kan träna där resten av vintern.

Kommentarer är stängda.