Skidlektion med Försvarsmakten i Skidome

Skidkurs i Skidome. Instruktör skidteknik.

Skidkurs i Skidome.

Skidlektion med Försvarsmakten i Skidome. Instruktör skidkurs.

Skidlektion med Försvarsmakten i Skidome. Instruktör skidkurs.

I veckan hade jag en skidlektion i Skidome med Försvarsmakten. I januari och februari jobbar jag mycket med kurser och lektioner, men under Vasaloppsveckan har jag en paus från det för att försöka ladda lite grann själv.

Jag får ofta frågan med några veckor kvar till Vasaloppet hur förberedelserna går. Jag vet knappt vad jag ska svara. Det är som vanligt fullt ös med jobb, barnens aktiviteter, vab, sociala grejer, hålla huset och bilarna fria från problem och så försöker jag få till träningen så gott det går.

Men under Vasaloppsveckan försöker jag ta det lugnare och sova så mycket som möjligt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skidlektion med Försvarsmakten i Skidome

  1. Robin skriver:

    Har du testat din USWE Nordic i riktig kyla än? En recension vore trevligt!

Kommentarer är stängda.