Intervju med Marit Bjørgen

Steira, Björgen, Johaug i slottssprinten i Stockholm där jag gick runt med en kamera för hundra år sedan.

Steira, Björgen, Johaug i slottssprinten i Stockholm där jag gick runt med en kamera för hundra år sedan.

Jag jobbar en del med Visma Ski Classics podcast Livigno2Levi. Med anledning av att Marit Bjørgen, världens främsta vinterolympier, ska åka Vasaloppet i år intervjuade Teemu Virtanen och jag henne igår.

Teemu stod för tekniken, som strulade rejält. Det blev en timme försenat och jag föreslog att skjuta på intervjun till dagen efter eftersom jag var tvungen ta hand om barnen en viss tid. Men Teemu kunde inte dagen efter. Så det slutade med att jag fick runda av någon minut tidigare. Jag får väl se det som en merit att kanske varit den enda som självmant gått ifrån en intervju med Marit Bjørgen.

Trevlig kvinna hur som helst. Lyssna gärna när podcasten kommer ut. Gissar att det blir idag eller i morgon. Hon pratar bl a om hur hon tränat sedan hon slutade åka världscup, om hennes 4*4 min-intervaller tidigt i karriären och om hennes chanser i Vasaloppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.