Första 3h-passet på utmaningen

Jag har nyligen satt ett oerhört ambitiöst mål för säsongen: Att köra ett pass på tre timmar varje vecka. Det började i a f fall bra med 3 h stak i torsdag med adept Johan Österlund.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Första 3h-passet på utmaningen

  1. Claes Hjertman skriver:

    Nedförsbacken in mot Bredared från Sandhult kan vara lite ”tricky”. Ser oxå att du vänder vid 42:an i Vänga. Min vändplats från Mjöshult när jag kör kortare tempopass. Väldigt vackra milsvida vyer längs hela sträckan ni körde. Mina favoritvägar med lagom trafik.

    • Erik Wickström skriver:

      Ja, fina rullskidorvägar. Jag gillar också västra och norra sidan av Borås. Det stämmer att backen ner till Sandhult är lite lurigt. Det är ett av skälen till att jag nästan alltid åker ”Bredaredsrundan” vänstervarv. Men på 4:or är backen inte så lurig.

Kommentarer är stängda.