Rullskidåkning med Johan Jakobsson på RaceID

Johan Jakobsson på RaceID och jag efter en rullskidtur i områdena kring Sjömarken och Viared

Johan Jakobsson på RaceID och jag efter en rullskidtur i områdena kring Sjömarken och Viared

Tidtagningstjänsten RaceID – eller Race to Race samt Race som det tidigare hette – startades av Johan Jakobsson och två till. Idag har den växt sig stor och troligtvis har många av er bloggläsare genomfört ett lopp med RaceID som plattform.

Niklas Bergh och jag har använt det när vi körde SkiErg-loppet förra året och vi på Kretsloppet använder det i Kretsloppscupen.

Johans sambo kommer från Ulricehamn och hennes syster bor bortanför Nordtorp, vilket är på “rätt” sida om Borås, alltså den västra.

När de var på besök i helgen tog Johan och jag ett rullskidpass ihop tidigt lördag morgon. Riktigt trevligt. Efteråt insåg jag att jag tror det var första gången vi träffades i verkligheten. Det kändes mer som vi känt varandra länge. Det är bland det bästa med konditionsidrottandet, man är som en stor familj.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.