Friskvårdsbidrag för skidträning

Både solen och Wickström Coaching-jackan från Trimtex värmde efter loppet

Det märks att semestern är slut och att många gör en nystart. Fler och fler hör av sig om coachning, lektioner, träningsdagar, läger etc.

Kul att intresset för både skidåkning och Wickström Coaching fortsätter att öka. I morgon börjar en ny träningsperiod. Bli adept redan nu (det går bra att använda friskvårdsbidraget) så får du garanterat roligare och bättre skidträning.

Vi är en bra bit över 200 adepter och det är en härlig pepp i gruppen med skidåkare på alla nivåer.

I höst/vinter väntar förutom det vanliga med träningsprogram, instruktionsfilmer, skidbeställning till kraftiga rabatter etc även möjlighet att hänga med snöläger i Idre, delta adeptmästerskap i olika grenar och åka på en gemensam tävlingsresa i slutet av säsongen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.