Alliansloppet, Höstrullen och “Storvretaklassikern långlopp rullskidor”

Rickard Bergengren, Marcus Johansson och Erik Wickström, pallen i Höstrullen 2015

Rickard Bergengren, Marcus Johansson och Erik Wickström, pallen i Höstrullen 2015

Simon Grenlöv gjorde comeback med nummerlapp i Höstrullen och hängde med till spurten då han inte orkade. Kul att han är på g igen efter öppnande av tandläkarklinik och flytt till torp i Äspered.

Simon Grenlöv och jag efter Höstrullen 2020

Rullskidtävling fyra helger i rad. Ja så kan det faktiskt bli. Och jag som tävlat ytterst lite i rullskidor senaste åren. Förutom Topprullen förra helgen är jag anmäld till Alliansloppet (elitklass) nu på lördag och Höstrullen helgen efter det. Sedan även en tävling i Storvreta 11 sep, i samband med att jag ska spela in en grej med Stephan Wilson.

Jag vill slå ett extra slag för Höstrullen söndag 5 september på Viared i Borås, arrangerat av min klubb Hestra IF.

Starten går ca 3 km från där vi bor, i botten av backen där jag brukar låta mina elever diagonala på rullskidlektioner.

Förra året åkte jag bra på Höstrullen och kände mig i fin form och var aktiv i klungan. I år kanske jag kommer att ha en något mer defensiv målsättning och inställning. Hur som helst, anmäl dig och kom och åk 28 km. Det finns inga svåra nedförsbackar och trafiken på industriområdet Viared är minimal på helgerna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.