Fina år med Kretsloppet

Tareq Taylor på Borås Bil i Kretsloppets regi

Tareq Taylor på Borås Bil i Kretsloppets regi

Träningskväll Kretsloppet. Samling utanför Ryahallen.

Träningskväll Kretsloppet. Samling utanför Ryahallen.

Kretsloppet 2010. Här ligger jag efter Karl-Johan Westberg, men jag lyckades långspurta ifrån honom. Jag blev 6:a och han 7:a.

Kretsloppet 2010. Här ligger jag efter Karl-Johan Westberg, men jag lyckades långspurta ifrån honom. Jag blev 6:a och han 7:a.

Avloppet i Kretsloppscupen

Avloppet i Kretsloppscupen

Elin Svenningsson och jag var representanterna från Kretsloppet

Elin Svenningsson och jag från Kretsloppet

Igår gav jag besked till organisationen att jag inte kommer att fortsätta att arbeta med Kretsloppet (stadslopp i Borås på hösten). Jag har varit konsult där i fyra år och uppdraget har varit ganska stort. Det har bl a handlat om att skissa på nya idéer för arrangemanget, rita banor, sköta sociala medier, vara länken till SOK Knallen för träningskvällarna etc. Det har varit en ynnest att få möta alla trevliga lokala och regionala löpare på det här sättet.

Det har varit fyra bra år, kanske framförallt det sista året med Kretsloppscupen då vi haft en löptävling i Borås varje månad från april till oktober. Jag jobbade då mycket med Elin Svenningsson, vilket har varit jätteroligt.

Jag arbetar mycket i perioder och tyvärr måste något bort ibland (som t ex när jag valde att kliva av Vasalöparen, vilket var ett ännu större steg), även om det är svårt att sluta med ett roligt och ganska stabilt uppdrag. Wickström Coaching och Lagom Kondition har vuxit och jag vill lägga ännu mer tid på att utveckla denna träningstjänst respektive podcast.

Stort tack alla jag jobbat med kring Kretsloppet!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.