På besök i Åre (och Vålådalen)

Det var precis att det gick att åka på natursnö. Det här är Vålådalens milspår.

Det var precis att det gick att åka på natursnö. Det här är Vålådalens milspår.

Jag och syster Ellen

Jag och syster Ellen

Det är snart fem år sedan jag åkte 1064,5 varv här. Igår nöjda jag mig med ett varv.

Det är snart fem år sedan jag åkte 1064,5 varv här. Igår nöjde jag mig med ett varv.

Syster Ellen

Syster Ellen

Min syster Ellen och jag besöker på tu man hand vår farbror Arne och hans fru Lynn i Åre i helgen. Vi har knappt träffats sedan pandemin startade, så det känns kul att ses igen. Nu är också Lynns släkting Mark här på besök.

Både min fru Ida och jag har en fäbless för USA och amerikaner i allmänhet (obs, deras val av presidenter, vapenlagar etc hör inte till sakerna vi gillar med USA). Mark har jag bara träffat en gång tidigare, 1990. Han är trevligt, rolig, hjälpsam, ödmjuk, har en konstnärlig ådra och har gjort otaliga grejer i livet och berättar om dem på ett medryckande sätt.

Det har varit två fina dygn här uppe med mycket värme och bra samtal. Jag har alltid trivts med att vara hos Arne och Lynn.

Ellen och jag har också varit i Vålådalen och åkt 1,5 h skidor.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.