Fortfarande natursnö i Borås

Pannbandet från Engadin är givet i Engadin-tider. Tröjan är från min kompis Niklas Berghs företag Trumpet Woolwear som gör underställ i ull

Pannbandet från Engadin är givet i Engadin-tider. Tröjan är från min kompis Niklas Berghs företag Trumpet Woolwear som gör underställ i ull.

Gott om natursnö långt upp i Sjömarken, ca 100 höjdmeter högre än där vi bor. Det här är vid stenbrottet.

Gott om natursnö långt upp i Sjömarken, ca 100 höjdmeter högre än där vi bor. Det här är vid stenbrottet.

Vilken vårvinter det varit senaste veckorna. Jag uppskattar verkligen tiden i mars då det är minusgrader på nätterna och soligt och varmt på dagarna.

Den lilla natursnön vi hade smälter nästan ingenting tack vare de kalla nätterna, trots typ 8 plusgrader på dagarna. Stor skillnad mot det är det är gråmulet och +4 grader dygnet runt, då försvinner snön snabbt.

Det har inte blivit mycket träning efter Vasaloppet. Bara 2 timmar och 15 minuter förra veckan. Men jag har sprungit ca 5 km mycket lugn ca varannan dag. Det blev inte många löpturer under vintern så jag väntar med långa och hårda löppass.

Det blir nog inga fler skidlopp i vinter. Men jag kommer att fortsätta träna några veckor på konstsnön. Troligtvis enbart skejt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.