Stockholmsresa

På tunnelbanan på tunnelbanan. För att få med mig stavfodral, rullskidor och övrig packning på tåg och flyg fick det bli skidfodral.

På tunnelbanan, på tunnelbanan. För att få med mig stavfodral, rullskidor och övrig packning på tåg och flyg fick det bli skidfodral.

Denna vecka är jag tre dagar och två nätter i Stockholm. Ungefärligt schema:

Tisdag: Rullskidlektion i Eskilstuna och löpintervaller Stockholm stadion med Wickström Coaching (med after run på Brödernas). Vi sprang 6 st 4 min med 2 min vila (tidsintervaller istället för sträcka för att hålla ihop gruppen). Jag höll 3.20 min/km-fart på alla. Kändes kontrollerat, även om jag kanske inte kunde ha sprungit jättemycket fortare. Ville inte maxa helt. Det kändes ändå tillräckligt i vaderna dagen efter.

Onsdag: Fotning med Niklas Bergh för Lagom Kondition.

Torsdag: Partnerträff med Vasaloppet på Hotell Gìo i Solna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.