Nils van der Poels framtid

I förra veckans avsnitt av Lagom Kondition pratade vi om Nils van der Poels träning. Stort tack för alla uppskattande meddelanden kring det avsnittet. Det var roligt att läsa på lite extra och att göra ett avsnitt som är längre än normalt.

Höjdpunkten var kanske i slutet av då Niklas ger tre potentiella framtidsscenarion för Nils. Vill du läsa de i textform finns de här.

De två senaste avsnitten av Lagom Kondition:

  • 208: Löpskor med Erik Desmeules. Erik på Hoka i Sverige pratar om löpskor, Hokas tillkomst och superskor med kolfiberplattor och mellansulor i Peba istället för Eva.
  • 209: En titt på Nils van der Poels träning. Vi har lyssnat, läst och tittat på mycket med den svenska skridskoikonen. Nu gör vi ett försök att analysera hans träningsdokument “How to skate a 10K (and also half a 10K)“.

Tack till avsnittens sponsorer:

Följ Lagom Kondition

Facebook
Instagram
Pod på iTunes
Pod på Spotify
Lagom pods hemsida
Lagom pods patreonsida

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nils van der Poels framtid

  1. Stefan skriver:

    Missade ni att Nils VdP låg på K4 Arvidsjaur och borde alltså åkt mycket skidor under sin tid där?

    • Erik Wickström skriver:

      Bra där. Såklart han åkte skidor där. Men det svarar inte på frågan om hur mycket skidor han åkte när han var liten. Med tanke på att Trollhättan inte hade ett konstsnöspår i hans ungdom (de har det nu) samt att vintrarna var dåliga så är sannolikheten för att han åkte en betydande mängd skidor som ung oerhört låg.

Kommentarer är stängda.