13 år som gifta – svampplockning och kajakpaddling

Svampplockning. Några kantareller.

Svampplockning. Några kantareller.

Pastasallad på altanen med bl a nyss plockade kantareller

Pastasallad på altanen med bl a nyss plockade kantareller

Tandemkajak

Tandemkajak

Igår firade Ida och jag får 13:e bröllopsdag. Jag är otroligt glad och tacksam att ha henne som min livskamrat.

Kajakpaddling på Viaredssjön

Kajakpaddling på Viaredssjön

Ida jobbar är i Borås och jobbar denna vecka och jag är hemma i Borås för att jobba måndag och tisdag innan jag åker tillbaka till Vejbystrand, där barnen är utan oss två nätter.

Först plockade vi lite kantareller på ett ställe jag upptäckte förra året (hade dock inte kommit så mycket där än) och sedan cyklade vi ner till Viaredssjön och hyrde en dubbelkajak. KAYAKOMAT har kommit till Sjömarken. Det är en obemannad uthyrning av kajaker och SUPar. Mycket smidigt.

Vi paddlade förbi Rutsö rundade Arosön innan vi paddlade hem via Lillsjön i Sandared. Trevlig tur. Trots att vi bor mindre än 1 km från sjön har vi inte varit ute på den så mycket. Det ser annorlunda ut från vattnet.

KAYAKOMAT i Sjömarken

KAYAKOMAT i Sjömarken

Kul också att se det naturliga hopptornet Svarthall. Som jag minns det från ungdomen finns naturliga avsatser för 5, 9, 13 respektive 16 meter.

Jag tror bara jag hoppade från 5:an eller möjligtvis 9:an. Bizze och några andra dök från 16 meter. Ganska styvt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.