Dubbla skidgångspass som ledare

Skidgångsträning med Bockasjö. Mot Stafettvasan.

Skidgångsträning med Bockasjö. Mot Stafettvasan.

I likhet med förra året hjälper jag företaget Bockasjö i deras väg mot Stafettvasan. Det är Daniel Parkhagen som håller i trådarna. Han är helt rätt person för uppdraget. En trevlig och rolig kille som bjuder på sig själv och peppar andra.

Vi kommer ha ett antal träffar med träning fram till startlinjen i Dalarna. Det är kul att jobba med företag och särskilt de som jag följer under flera månader.

På vissa företag, som t ex Bockasjö, tycker jag stämningen verkar vara så bra att jag nästan blir sugen på att lämna egenföretagarlivet för att bli anställd. Men jag gillar ju verkligen det jag gör nu, så det lär jag göra ett tag till.

Hestra IFs måndagsgrupp för tjejer. Skidgångsträning.

Hestra IFs måndagsgrupp för tjejer. Skidgångsträning.

Igår körde jag skidgång med Bockasjö. Sedan åkte direkt från mitt yrke som skidinstruktör till ett ideellt uppdrag som skidinstruktör. Nämligen för att hjälpa till i min klubb Hestra IFs måndagsgrupp med bara kvinnor. Kul att kunna ge tillbaka till klubben! Och det kändes som det var uppskattat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.