3:a i Bordshockey-VM

Uppvärmning med pizza inför bordshockey-VM.

Uppvärmning med pizza inför bordshockey-VM.

Bordshockey-VM 2022

Bordshockey-VM 2022

Bordshockey-VM 2022. Magnus Samuelsson vann finalen över Robin Liljeros. Jag på en stark 3:e-plats.

Bordshockey-VM 2022. Magnus Samuelsson vann finalen över Robin Liljeros. Jag på en stark 3:e-plats.

Igår spelade vi Bordshockey-VM för 26:e gången. Som brukligt var vi hos oss. Vi är några kompisar från grundskolan som har spelat en gång om året sedan i 7:an eller 8:an (ett år inställt pga pandemi). Det är också några nya, men de flesta från första året är kvar.

Efter några sjukdomsbortfall blev vi 6 st igår. Tobias Magnusson, Johan Elfving, Magnus Samuelsson, Robin Liljeros, Erik Thiberg och jag. Bizze var inte med och därmed inte heller lådan med alla planscher, klubbor och matchtröjor. Därmed inte lika fint dekorerat i år som vanligt.

I år lyckades jag ta mig till semi och bli 3:a. Det tror jag bara att jag blivit en eller två gånger tidigare. Finalen har jag aldrig nått. Men det kommer!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.