God fortsättning och igång med träningen igen

Jul på Lönnåsen i Aplared. Ida och jag.

Jul på Lönnåsen i Aplared. Ida och jag.

Skidridskoåkning på Bodavallen. Och lite bandy/hockey. Tröjan och handskarna är från min farbror Arne, som tyvärr gick bort i mars. Han var landslagsläkare för damkronorna som gav honom den signerade tröjan.

Skidridskoåkning på Bodavallen. Och lite bandy/hockey. Tröjan och handskarna är från min farbror Arne, som tyvärr gick bort i mars. Han var landslagsläkare för damkronorna som gav honom den signerade tröjan.

Materialstafett med släkten i dimman på Hestrastugan. Först full utrustning, sedan en stav, noll stavar, en skida och till slut bara löpning. Ofta stor succé. Barnen mot föräldrarna.

Materialstafett med släkten i dimman på Hestrastugan. Först full utrustning, sedan en stav, noll stavar, en skida och till slut bara löpning. Ofta stor succé. Barnen mot föräldrarna.

God fortsättning på julen kära bloggläsare.

Vi var i Aplared hos Idas föräldrar på julafton. På jullovet brukar vi åka skridskor (på sjöar om det går, annars Bodavallen) och skidor med familjen. Och så blir det en del egna skidkurer för mig också.

Efter 24-timmars i Växjö (som blev 10-timmars) tränade jag bara 30 min på 13 dagar. Men nu är jag igång så smått igen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.