Intervju i Citybilagan

Jag skrev först lite fel i förra inlägget angående lyssningar på podden. Jag råkade underdriva siffrorna. Rätt ska vara:

Nyligen passerade vi 2 miljoner lyssningar sedan juli 2019 av podcasten Lagom Kondition. Vi startade i september 2017, men statistik saknas från de första två åren.

Varje vecka skickar ICA City-butikerna med en bilaga i Borås Tidning. Vi är f ö så ovanliga som prenumeranter av papperstidningen. Jag gillar det. Jag tycker det är ett bra sätt att prata om nyheter med barnen. Att ha en morgontidning vid bordet när familjen äter frukost sätter jag ett värde på.

I denna veckas City-biliga är det jag på framsidan samt en helsida inne i tidningen. Text och bild av Snurr kommunikation.

City-bilagan vecka 9 år 2023

City-bilagan vecka 9 år 2023

ICA City-butikernas tidning vecka 9 år 2023

ICA City-butikernas tidning vecka 9 år 2023

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.