Löpintervaller i Hoka Rocket X 2 med kolfiber och Pebax

Hoka Rocket X 2 med kolfiberplatta och Pebax som mellansulematerial
Hoka Rocket X 2 med kolfiberplatta och Pebax som mellansulematerial
Kanske första gången i mitt liv jag kör ett högintensivt löppass i solglasögon. Jag har haft lite småont i ögonen vid vissa tillfällen på slutet så jag försöker vara noga med solglasögon. Kanske kan det hjälpa. Ålderstecken? Synen känns hursomhelst fortfarande knivskarp!
Kanske första gången i mitt liv jag kör ett högintensivt löppass i solglasögon. Jag har haft lite småont i ögonen vid vissa tillfällen på slutet så jag försöker vara noga med solglasögon. Kanske kan det hjälpa. Ålderstecken? Synen känns hursomhelst fortfarande knivskarp!

Igår blev det 6 st asfaltstusingar med Daniel Ernstsson.

Premiär i Hoka Rocket X2 med Peba i mellansulan. Kändes som skillnad mot EVA (eller placebo?). 3.16 min är iaf 3 s bättre snitt än tidigare på dessa intervaller. Noterbart är att jag 2019 sprang Kretsloppet på 33.24 min (bra för att vara mig) strax efter jag snittade 3.21 min på dessa intervaller.

https://www.strava.com/activities/8911564046

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.