Morapinglan 2011 i bilder

Jag blev 21:a av 41 st i Morapinglan, vilket jag är mycket nöjd med. Det var ett starkt startfält och jag fick äran att bland annat slå Daniel Tynell. Jag tror jag ska skicka lite blommor till Håkan Löfström som tack för det. Han kom ikapp efter 3 av 10 km och sedan skejtade jag efter honom hela vägen in i mål.

Morapinglan var ett mysigt arrangemang.

Morapinglan var ett mysigt arrangemang.

Banan var mycket tuff med branta backar och en totalstigning på 105 meter per 5 km. Jag hade 91 % i medelpuls (96 % i max) på andra varvet av två, vilket är mycket högt för mig. Jörgen Brink som vann var 2,13 min snabbare än mig, det känns inte allt för mycket.

Mina Rossignol-skidor gick som vanligt bra, trots att jag egentligen hade helt fel valla. Jag lade på Starts HF 80 (-8 till -30) för en vecka sedan då det var kallt. Idag låg temperaturen på -3, så jag hade nog behövt pulver. Men själva skidorna är bra och HF 80 funkar i typ alla minusgrader, så jag hade helt klart konkurrenskraftigt glid. Vore kul att hitta ett par bra klassiska skidor någon gång också…

På måndag ska jag jobba i Mora, tisdag och onsdag blir det privatlektioner i Borås, torsdag Tranemoloppet och söndag långlopp i Tjeckien.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tusen tack Ida, Per, David, Mårten och alla smålänningar som hejade på längs med banan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.

3 svar på Morapinglan 2011 i bilder

 1. Harald skriver:

  Bra jobba i Mora! Så ut som Per ga bra trykk i sekunderingen!

  Takk for en bra weekend.

 2. Erik Wickström skriver:

  Tack själv för en fin vistelse. Hoppas du blir frisk, annars får du sekundera Anna, Marius och mig på samma sätt som Per gör det!

 3. Greta skriver:

  Dina läsare längtar efter inlägg från senaste tävlingen i Tranemo!
  Kör hårt i utlandet.

Kommentarer är stängda.