Rullskidstävlingar och cykelkurs

Idag pratade jag med Tobias Westman, Sveriges Mr. Rullskidor. Tobias är en helt underbart excentrisk person som jag ofta bollar idéer med i vad det än handlar om. Han är snäll och har vunnit VM på rullskidor.

Tobias Westman håller i Eagle Sports tävlingsrullskida för klassiskt.

Tobias Westman håller i Eagle Sports tävlingsrullskida för klassiskt.

Tobias är den svenska importören av Eagle Sport-rullskidor. Jag själv åker på Eagle Sports tävlingsrullskidor och det tycker jag fungerar mycket bra. Nu ska jag börja hjälpa Tobias med att sälja rullskidor, så fler kan komma ut och ha kul på tävlingar under barmarkssäsongen. De klassiska tävlingsrullskidorna är slut och beräknas inte finnas i lager innan april. Än så länge får man hålla till tåls med träningsskidor och tävlingsskejt. Beställ eller förbeställ här.

Preliminärt tävlingsprogram rullskidor 2011
söndag 1 maj: Landsjön runt, Småland
lördag 29 maj: King of the Hill, Partille
måndag 6 juni Backrace i Sollefteå med efterföljande jaktstart
lördag 3 september: Alliansloppet

Giesela kapade hela 3 minuter på sin miltid efter 2 månaders fokuserad cykelträning förra året.

Giesela kapade hela 3 minuter på sin miltid efter 2 månaders fokuserad cykelträning förra året.

Cykelträning inför Vätternrundan
Skidkursen har precis avslutats och nu börjar snart nästa del: cykelträning med fokus på teknik, styrka, kondition och utrustning inför TjejVättern och Vätternrundan (om man vill cykla det). Varje måndag kl. 17.30-19.00 från 25 april till 13 juni 2010.  Se inbjudan här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Rullskidor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rullskidstävlingar och cykelkurs

  1. Löwet skriver:

    Blir det Onewayskidor till nästa säsong?

Kommentarer är stängda.