Hallby 16:e i SM-stafetten

Erik och Christian Olsson.

Erik och Christian Olsson.

Efter tre sträckor och lika många mil var vi i Hallby ynka 18 sekunder efter Tranemo IF. Attans också, jag hade verkligen sätt fram emot att bli bästa Götalandsklubb. Oskar förlorade lite tid på Markus Jönsson och jag förlorade lite tid på Christian Olsson. Emil tog in på Erik “Bygg” Johansson, men hann inte fram.

I morgon är jaktstart 15 km skejt baserat på gårdagens 5 km K. Jag ligger ganska långt bak i fältet, men hoppas kunna avancera eftersom jag är bättre i skejt. Christian Olsson startar 1 sekund framför och slår jag inte honom i morgon ska jag åka 2 varv naken på Borås Skidstadion nästa vecka. Det är ett löfte.

Efter tävlingen i morgon hoppas jag vi får möjlighet att bada i Pite Havsbad innan vi åker hem.

Erik "Bygg" Johansson och Emil Ekman möttes på sista sträckan.

Erik "Bygg" Johansson och Emil Ekman möttes på sista sträckan. Emil ser alltid arg ut på bild, men han är väldigt snäll i verkligheten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hallby 16:e i SM-stafetten

  1. Christian Olsson skriver:

    Erik nu blev jag riktigt taggad att gå in i dödens zon för att få se dig förnedra dig själv i Borås till veckan. Vi får nog avsluta segerbanketten o gå och lägga oss snart, ses imorgon

Kommentarer är stängda.